Azaleea-Ajutor Acasa - Agentie selectie Bona Cluj, Menajera Cluj si Aistent varstnici Clujbone, bona, bone cluj, bona cluj, menajere, menajera cluj
   

Selecţie Menajera în Cluj-Napoca

Femeile moderne au câştigat egalitatea cu bărbaţii asumându-şi cu succes o parte din rolurile acestora: profesional, social şi financiar. Le-a rămas însă alocat şi clasicul rol de gospodină. Constatăm cu vinovăţie că nu reuşim să îndeplinim întotdeuna cu succces acest rol, când venim epuizate de la serviciu sau regretăm momente pe care nu le petrecem cu soţul sau cu copii, pentru că "avem treabă" . Ca mamă a unui băieţel de 3 ani, am constatat că putem împăca aceste neajunsuri apelând la o menajeră, care ne poate ajuta cu treburile casnice pentru ca noi să ne putem petrece puţinul timp rămas seara şi în weekend cu copii şi soţii, folosind timpul pentru lucruri cu adevărat importante, pentru activităţi împreună, pentru a rezolva probleme care nu pot fi încredinţate altcuiva, pentru a-i observa şi a le îndeplini nevoile pe care doar noi putem sa le îndeplinim, pentru a fi fericiti împreună. Mi-au trebuit zile întregi şi foarte multe interviuri pentru a găsi o persoană destul de responsabilă, destul de harnică, de pedantă şi cu nişte standarde la fel de înalte ca şi ale mele în privinţa curăţeniei şi mai ales care, să nu simt că-mi invadează casa, că ne pune lucrurile la loc şi nu mai ştim unde să le căutam. Atunci am înţeles că, deşi ca şi profesionist în domeniul selecţiei, e solicitant să găseşti persoană potrivită, iar pentru familiile care au alte domenii profesionale e de-a dreptul obositor.

Cum găsim o persoană cu asemenea calităţi, care să facă lucrurile pentru noi, ca şi cum le-am face noi? Puteţi chema o rudă mai nevoiaşă, căreia să trebuiască să-i plătiţi mai mult şi să nu-i puteţi cere standarde ca şi unui străin. Puteţi căuta pe internet sau în ziar, însă nu puteţi avea garanţia a ceea ce se petrece în casă, în absenţa dumneavoastră sau puteţi apela la o agenţie de selecţie căreia să-i spuneţi serviciile pe care doriţi să le facă această menajeră pentru familia dumneavoastră, frecvenţa, locaţia iar noi să aplicam toate filtrele necesare pentru a tria persoanele potrivite până găsim 3 alternative pe care să vi le propunem, care să îndeplinească critetiile şi rolurile pe care vi le doriţi.

Back
 
 
 

Etichete: menajera, menajera cluj