Pentru noi selectia nu inseamna doar a cauta, evalua si recomanda potentiali angajati unei companii.  

Pentru noi selectia inseamna a intelege exact nevoile unei companii, dimensionarea postului. Acelasi post ,,economist,, de exemplu  poate reuni o serie de responsabilitati si un nivel de autoritate intr-o  companie si cu totul altele intr-o alta companie. De aceea vrem sa intelegem  organizatia in ansamblul ei, punctele ei tari ca angajator, Brandul de angajator , modul de lucru  pentru a stabilii impreuna cu seful direct, criterii obligatorii si optionale de indeplinit  pentru un  potential candidat performant.

O selectie de succes e declarata atunci cand angajatul  parcurge cu success  perioada de proba. Nu stam in asteptarea scurgerii timpului, monitorizam in tot acest timp performanta si satisfactia angajatorului  si cosolidam  impreuna cu angajatorul instrumentele si aspectul legal al angajarii. 

De aceea ne mandrim cu satisfactia clientilor nostrii, atat angajati, cat si angajatori.

CV-ul unui angajat, experienta lui pe un job aparent  foarte similar nu e suficient de predictiva pentru performanta lui la clientul nostru.

Cautam potentialul uman cu sanse maxime de exprimare in compania clientului nostru, nu performer-ul de ieri din compania concurenta. 

Azaleea Business Hr - Recrutare, Selectie, Management resurse umane Cluj

Servicii

0372.769.192

Bdul. 21 Decembrie 1989 nr. 57, Cluj-Napoca

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj